Bagatellisera inte din flytt – du kommer du bli stressad!

De flesta av hos har en inbyggd vana att vilja förminska projekt vi åtar oss, vi vill göra så mycket med så lite tid vilket i slutändan leder till enorm belastning och överdriven stress. Utbrändhet är en folksjukdom i Sverige av en anledning – vi förstår inte vår kapacitet eller vidden av de arbeten vi åtar oss. Flytt är bara en liten del av detta, man skjuter på förberedelser tills sista stunden vilket gör att det går ut över alla andra delar av livet och orsakar en stor stress-belastning.

En flyttfirma hjälper dig på traven

För att så snart som möjligt lätta på den psykologiska pressen av att ha en flytt framför sig är det smart att boka en flyttfirma. Då vet man att den delen är löst och man kan börja förbereda sig för att flytta. Att använda sig av flyttfirma är riktigt skönt och man ångrar sig aldrig efteråt – lite senare i den här artikeln kommer jag även med ett tips på hur du kan finansiera en hemsida i stockholm och delar av din flytt genom att vara proaktiv! Var lite kräsen när du skall välja flyttfirma – det finns många och alla är inte bra så leta tills du hittar en flyttfirma du känner dig trygg med.

Varför inte sätta igång med en gång?

Det är riktigt smart att börja förbereda flytten direkt när man vet att man skall flytta – då får man

Bildresultat för stökigt rum

en mycket mer realistisk överblick över arbetet som krävs och man kan även lägga mer tid på att sortera sina saker och göra sig av med sådant man inte längre behöver. Här kommer tipset för att finansiera åtminstone en del av sin fartfyllda flyttfirma – sälj sådant du inte längre behöver när

du sorterar och som har andrahandsvärde med galleri. Om du börjar med din nerpackning och sortering i god tid så hinner du med detta och det kan bli en hel del pengar om man har tur och tålamod att lägga upp allting på blocket eller tradera. Många bäckar små.

Håll dig lugn och gör lite i taget

Det blir en mycket skönare upplevelse om man håller sig lugn och gör lite jobb i taget – att vänta tills sista veckorna innan gör bara hela situationen till ett enda kaos och det är långt ifrån produktivt att göra på det sättet.